UDEN-S - переможці народного голосування «Фаворити успіху»

05.07.16, 16:00

Цьогоріч компанія UDEN-S вперше приймає участь у конкурсі «Фаворити успіху», і другий квартал голосування споживачів уже закінчився.

Результати свідчать, що UDEN-S – це однозначний вибір покупців у категорії «Обігрівачі».

На сайті компанії зазначають: «Щиро дякуємо усім клієнтам, партнерам, колегам, котрі підтримали і віддали свої голоси за наш теплий бренд, не пожалкували часу та, можливо, допомогли комусь зробити свій вибір на користь енергозберігаючого електричного опалення українського виробника».

Шановні читачі, підтримати український бренд опалювальної техніки UDEN-S можна, проголосувавши за нього на сайті: http://www.favor.com.ua/vote/products/heater/?results=1, просто залогіньтесь, натисніть галочку навпроти бренду та підтверджуйте свій вибір. Попереду ще два етапи голосування, наступний уже почався сьогодні 1 липня, а результати попередніх періодів обнулились і голосування почалось знову.

Сторінка компанії на сайті конкурсу: http://www.favor.com.ua/ru/company/uden-s/.

«Фаворити успіху» - це некомерційний відкритий народний рейтинг торгових марок, офіційно представлених на українському ринку. Кожен споживач, кожен українець може обрати свою улюблену компанію або виробника та віддати за них свій голос. Переможці - найкращі та найбільш рекомендовані товари та послуги - визначаються за підсумками голосування Споживачів у 2016 році, оцінок Спеціалістів (Експертів) та Журі Успішних Людей (Знаменитостей).

Довідкова інформація:

UDEN-S - український бренд енергозберігаючих обігрівачів від виробника ТОВ «Уден-УКРАЇНА».

З 2010 року компанія під власним «теплим знаком якості» випускає понад 150 найменувань інфрачервоних панельних обігрівачів, які при значній економії коштів забезпечують затишок і комфорт будь-якого приміщення.

Головний офіс розташований у м Кіровоград, Україна. В регіонах України бренд пропонують більше 500 доларів. З 2012 року обігрівачі UDEN-S представлені в містах Росії, Білорусі, Болгарії, Чехії, Молдові, Лівані, Італії та інших країнах.

Контакта особа - Людмила Заболотня, спеціалист по зв'язкам з громадськістю

Тел.: +380 (522) 24-52-89, 066 903-20-77, email: info@uden-s.ua



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!