Ноутбук у подарунок отримала жителька Долинської

25.08.16, 16:00

Тетяна Дудка, жителька м.Долинська, що на Кіровоградщині, стала переможцем липня акції «Ноутбук за комуналку в Приват24» та власницею новесенького ноутбуку.

Першого липня стартувала акція ПриватБанку «Ноутбук за комуналку в Приват24», яка триватиме до 30 вересня 2016. Кожен житель області може стати власником новесенького ноутбуку, всього лише здійснюючи звичайні платежі в Приват24. Як повідомляє прес-служба Кіровоградської філії ПриватБанку, стати учасником акції може кожен клієнт, віком понад 16 років, який зареєструється в акції на сторінці ПриватБанку та здійснить комунальні чи інші платежі на сайті privat24.ua в розділі "Мої платежі" на суму від 50 грн. Розіграш ноутбуків проходить у 3 етапи по 3 ноутбуки щомісяця. Учасник акції за весь період акції може виграти лише один ноутбук.

“Вже не один рік я є клієнтом ПриватБанку, але участь у акції приймала вперше, - ділиться пані Тетяна. - Скажу відверто, у моєї донечки є картка Юніора, і ми чомусь завжди користувались нею. І навіть усі платежі здійснювали через її рахунок. Діти ж завжди сприймають усіляки технологічні новинки краще, ніж ми, дорослі. Потім вирішила таки отримати власну картку та власну сторінку у Приват24 і не відволікати доньку щоразу від справ. У відділенні мені показали як усе зробити та порадили зареєструватись у акції. Коли зателефонували з ПриватБанку та повідомили про виграш - моїй радості та щастю не було меж. Тепер усім буду розповідати, що ПриватБанк дійсно здійснює мрії!”

ПриватБанк нагадує, оплачуючи комунальні платежі в Приват24, не потрібно повідомляти показники лічильників у комунальні підприємства області, ПриватБанк зробить це за свої клієнтів сам. Оплатити усі комунальні послуги можна за кілька хвилин у касах відділень банку, через термінали самообслуговування чи в Приват24. З усіх питань клієнти можуть отримати детальну інформацію за тел. 3700 (цілодобово, безкоштовно з мобільних телефонів) або на pb.ua/chat. 1 597 704 комунальних платежів здійснили жителі Кіровоградщини за шість міцяців поточного року через ПриватБанк, з них 311 107 платежів - через інтернет-банкінг Приват24. ПриватБанк - Банк для тих, хто любить Україну!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!