Компанія “Велта” подарувала Новомиргороду оновлений центр міста

27.08.16, 10:00

24 серпня у місті Новомиргород (Кіровоградська область) відсвяткували потрійне свято День Незалежності України, День міста та професійне свято робітників гіничодобувної промисловості. Головним подарунком для жителів району стала відремонтована центральна площа міста. Соціальним спонсором проекту виступила компанія “Велта”, що володіє гірничо-збагачувальним комплексом в межах Новомиргородського району. Маштабне оновлення центру міста реалізовано в рамках підписаного меморандуму про соціальне партнерство між ТОВ ВКФ “Велта” та головою міської ради Ігорем Забажаном.

“Нове обличчя міста Новомиргорода – це наочний приклад як має працювати зв’язка народ - влада - бізнес. Навесні я брав участь у народному слуханні програми розвитку Новомиргорода. І сьогодні, за програмою “Велта” виконала свої зобов’язання на 100% й ми вже приступаємо до обговорення підтримки міста на наступний рік.” – зазначив Андрій Ніколаєнко, голова ради директорів компанії “Велта” на відкритті об’єкту.

Реконструйована площа, за програмою розвитку міста, має стати першим оновленим об’єктом інфраструктури для відпочинку жителів міста та нагадати про головне – сімейні цінності.

Загальна вартість робіт становила близько 1 млн. гривень. За ці кошти було повністю змінено покриття центральної площі на тротуарну плитку, відремонтовано фонтан, встановлено нові елементи транспортної розв’язки. Міська влада фіналізувала ідею сімейного дозвілля, закріпивши за площею статус пішохідної, впорядкувала клумби та встановила камери відеоспостереження для забезпечення повної безпеки.

Додатковим подарунком від компанії “Велта” стала, раніше відкрита, перша зона відпочинку на воді в межах центру міста.

Довідка: ТОВ Виробничо-комерційна фірма "Велта" українська компанія, що створена у 2000 році та володіє двома ресурсними активами в Кіровоградській області – Лікарівське та Бирзулівське родовище. На базі останнього компанією було побудовано протягом рекордних 8 місяців 2011 року гірничо-збагачувальний комплекс з видобутку та переробки ільменітового концентрату. ГЗК є одним з ключових підприємств Кіровоградської області. Генеральний директор компанії – Андрій Бродський, голова Ради директорів – Андрій Ніколаєнко. Загальна кількість створених робочих місць близько 450.

«Велта» веде прозорий та соціально відповідальний бізнес, це підтверджує міжнародний фінансовий аудит.

Компанія сплатила за 5 років роботи в регіоні близько

100 000 000 грн. податків до бюджетів різних рівнів, входить до найбільших платників податків області.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!