Аня Лисенко - дипломантка конкурсу «Мрії про Україну: дитячий погляд»

08.09.16, 14:00

Аня Лисенко із села Чемерпіль Гайворонського району увійшла до числа переможців Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Мрії про Україну: дитячий погляд», організаторами якого виступили Фонд Миколи Томенка «Рідна Країна» та Національна бібліотека України для дітей. Потрапити у фінал було непросто. Адже на Всеукраїнський конкурс надійшло 346 творчих робіт, автори яких – діти віком від 10 до 16 років з усіх областей України. Головне журі визначило 18 найкращих творів у номінаціях «проза», «поезія», «малюнок». За вірші «Моя Україна», «Моя мрія» Аня посіла ІІ місце у номінації «Поетичні твори» (вікова категорія 10-12 років).

Аня Лисенко
Аня Лисенко
У дівчинки залишились незабутні враження від церемонії нагородження та багатьох цікавих заходів, які відбулися у Національній бібліотеці України для дітей (м.Київ).

Обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г. Шевченка, організаторка конкурсу в області, щиро вітає Аню і зичить їй успіхів у творчості і навчанні. Хай мрії усіх учасників конкурсу про мирне і щасливе майбутнє України збудуться!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!