Грандіозне святкування Дня нашого славетного міста!

22.09.16, 10:00

Минулої суботи мешканців міста об'єднало спільне свято, яке вони вирішили відзначити в Дендропарку. Зважаючи на всю значимість цього дня, за подружжя Миколи та Лариси Онул, 262-га річниця від Дня Заснування Міста запам'ятається городянам надовго!

Від самого ранку, на гостей наймальовничішого парку, перлини центральної України, очікувала колоритна програма, яка розпочалась із виставок та ярмарків найрізноманітнішого напрямку. Придбати унікальні зразки хенд-мейду, ознайомитись із живописом Михайла Полярного (Олександр Ручін), – все це можна було зробити в межах парку!

Викликати подив вибагливих відвідувачів Дендропарку вдалось завдяки святковому концерту, приуроченому до Дня Міста. Творчі привітання демонстрували кращі танцювальні колективи та номіновані вокалісти, а також імідж-центр «Ольга».

Істинну насолоду красою танцювального мистецтва подарував шоу-балет «VATAN» із м. Київ, який вразив глядачів своєю латиною та бразильськими танцями. Словом, Дендропарк поринув у яскраву атмосферу карнавального Ріо.

Таємничий шарм святкування ще більше посилився із початком OPEN-AIR. " Cryo-Dragon" Шоу от Дарта Вейдера (м.Харків) - холодний дим та вогнемети зробили цю вечірку істинно пам`ятною.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!