Банк пропонує обміняти старе авто - на нове!

01.10.16, 18:00

ПриватБанк пропонує допомогти жителям Кіровоградщини оновити свій домашній автопарк - змінити старий автомобіль на омріяний новий. “Ми пропонуємо реальну допомогу у купівлі та продажу будь-яких марок та моделей автомобілів усім, у кого виникло бажання придбати автівку, - розповідає Євгеній Ратушний, керівник Бізнесу “Споживче кредитування” Кіровоградської філії ПриватБанку. - Нашим клієнта потрібно лише бажання, все інше зробимо ми: оформимо викуп старого автомобіля за цінами, що вище середньоринкових і направимо виручені кошти на покупку іншого, нового або вживаного”.

Клієнту слід лише раз прийти у відділення, а потім він може контролювати процес купівлі-продажу за допомогою sms-інформування. За словами Євгенія Ратушного, ціну за свій автомобіль клієнт дізнається протягом 2 хвилин, і гроші за його продаж він отримає протягом доби. Крім того, клієнтам ПриватБанку не потрібно мати справу з ДАІ аби зняти та поставити на облік авто. Всі питання з оформлення документів бере на себе ПриватБанк.

“За 2 години від прийняття рішення про кредит, клієнт триматиме в руках ключі, техпаспорт і номери нового автомобіля, - продовжує Євгеній Ратушний. - З нами співпрацювати комфортно, швидко, зручно та надійно”. Покупці, які мають бажання придбати автомобіль з пробігом, можуть не перейматись його легітимністю чи станом “здоров’я”.

ПриватБанк розкриє всі таємниці та дасть повну інформацію про наявність арештів, участь у ДТП, пошкоджень або перефарбувань деталей, опис технічного стану. Повна інформація про автомобілі, як нові, так і вживані, які ПриватБанк пропонує до продажу, розміщена на сайті Planetavto.com.ua. На цьому інтернетресурсі можна не тільки підібрати потрібний автомобіль, але й самостійно розрахувати платежі по кредиту. До речі, своє авто клієнт може продати і без оформлення нової угоди, просто отримати всю суму на банківську карту. Як це зробити допоможе відео-інструкція. Якщо ж ви вирішите придбати автомобіль, що стоїть на виставковому майданчику перед входом у відділення ПриватБанку, то після внесення авансового платежу ви можете виїхати на ньому.

Жителі області з задоволенням стають учасниками кредитної програми "Авторозстрочка" від ПриватБанку. Ця сучасна пропозиція дозволяє клієнтам користуватися новеньким автомобілем відразу ж після підписання договору з Банком. Відтепер весь процес придбання авто - від вибору моделі до отримання техпаспорту і ключів від машини займає не більше 2 годин. Придбавши автомобіль у ПриватБанку, клієнти економлять не лише до 6% від суми покупки, але й отримують у подарунок систему GPS-моніторингу. Таким чином кожен наш клієнт може контролювати рух свого автомобіля на безкоштовному ресурсі gps.privatbank.ua". Сьогодні жителям Кіровоградщини доступні усі марки автівок на будь-яких авто-майданчиках країни. Купити машину можна без початкового внеску, виплачуючи її вартість частинами до 5 років.

“Наші клієнти з приємним подивом сприймають інформацію про те, що страхування автомобіля (Каско) в ПриватБанку добровільне та ще й можна оплачувати його частинами разом з оплатою по кредиту, - додає Євгеній Ратушний. - Зекономивши на оплаті страхування, оплачуючи його частинами, можна збільшити суму першого внеску”.

“Я нещодавно придбав у лізинг автівку у ПриватБанку, - розповідає кропивничанин Віталій Мочар. - Був приємно здивований, що досить було внести мінімальний авансовий внесок 15% вартості авто, почекати пару годин і все - ти можеш їхати, жодних паперових тяганин. Крім того мені не потрібно було перейматись довідками про доходи, доводити свою платіжеспроможність. Просто чудово - швидко, зручно, і головне - без проблем”.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!