День Білої Тростини: Незрячі люди пройшли центром міста

18.10.16, 14:00

В обласному центрі люди з вадами зору з нагоди міжнародного Дня Білої тростини пройшлися ходою вулицями обласного центру. Про це повідомля сайт Новини Кіровоградщини.

Кінцевим маршрутом ходи, яку підтримали студенти місцевих вузів, стала міська рада. З учасниками акції зустрілися заступник міського голови Наталія Дзюба і керівники виконавчих органів міської ради.
- Ми хочемо привернути увагу територіальної громади і міської влади до проблем незрячих людей, - відзначила голова правління обласної організації Українського товариства сліпих Ірина Казанцева. – Тільки в обласному центрі налічується 535 людей з різним ступенем сліпоти.

Серед головних проблем, які турбують містян із вадами зору, були названі непрацюючі звукові світлофори, припарковані на тротуарах автомобілі, відсутність звукових маяків на маршрутних таксі. Проблеми незрячих людей обов’язково будуть враховані, запевнила Наталія Дзюба, перш за все, це стосується включення звукових сигналів у світлофорів, адже такі моделі вже встановлені у місті.

фото - Олена Карпенко



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!