Конкурс для підприємців у сфері мобільних технологій і стартапів

28.10.16, 18:00

Майже вісімдесят команд із України вже зареєструвалися на конкурс Eurasia Mobile Challenge і отримали шанс протестувати ідеї своїх стартапів, поліпшити свої підприємницькі навички, виграти $20 000 і поїхати на Всесвітній Мобільний Конгрес в Барселоні (Mobile World Congress 2017) для участі в глобальному змаганні.

Лекція Періса д’Ельтраза
Лекція Періса д’Ельтраза
Днями у столиці Київстар провів Acceleration Day Ukraine, в рамках якого учасники прослухали лекції міжнародних галузевих експертів, а 25 команд презентували свої ідеї і отримали рекомендації щодо доопрацювання від менторів програми: Періса д'Ельтраза, доктора економічних наук, професора мадридської бізнес-школи IE Business School, Макса Гурвіца, регіонального директора (Східна Європа, СНД, країни Близького Сходу і Північної Африки) компанії Cross Border Angels, Айкута Карааліолу, засновника і генерального директора Mobile Action, Ендрю Чахояна, директора з корпоративних комунікацій VimpelCom, Олексія Мася, IT & Digital радника президента Київстар, Василя Низовця, начальника департаменту продажів і розвитку послуг ІКТ Київстар, Олега Бєлова, начальника департаменту управління та розвитку послуг мультимедіа Київстар, Костянтина Андрусенко, менеджера з розвитку продуктів департаменту мультимедіа та ОТТ послуг Київстар.
Прес-брифінг учасників Kyivstar Business Hub
Прес-брифінг учасників Kyivstar Business Hub
Конкурс відкритий для підприємців у сфері мобільних технологій і стартапів з України, Вірменії, Грузії, Казахстану, Киргизстану, Росії, Таджикистану і Узбекистану. Учасникам необхідно запропонувати свої новаторські ідеї і концепції інноваційних мобільних продуктів. Реєстрація триватиме до 31 жовтня на сайті www.kyivstar.ua/emc
Прес-брифінг за участі Періса д’Ельтраза, Ендрю Чахояна, Петра Чернишова та Максима Бахматова
Прес-брифінг за участі Періса д’Ельтраза, Ендрю Чахояна, Петра Чернишова та Максима Бахматова
До грудня 2016 року, команди будуть допрацьовувати свої ідеї, а потім, за підсумками конкурсу будуть відібрані три півфіналісти, які представлять Україну на рівні регіону Євразія. В рамках півфіналу виберуть три команди-фіналіста з євразійського регіону, які отримають грошові призи - $20 000, $15 000 і $10 000 за перше, друге і третє місця відповідно, а також можливість взяти участь в Global Mobile Challenge, який відбудеться в рамках Mobile World Congress в Барселоні в лютому 2017 року.

Директор компанії Startup Amsterdam Рубен Ньювенхюйс
Директор компанії Startup Amsterdam Рубен Ньювенхюйс
Eurasia Mobile Challenge – це ініціатива Групи VimpelCom Ltd., глобального провайдера телекомунікаційних послуг, частиною якого є Київстар.
Уже вдруге конкурс Eurasia Mobile Challenge підтримує соціально-освітню ініціативу Make Your Mark («Зроби свій внесок»), мета якої – розширити можливості розвитку технічних здібностей молоді для побудови майбутнього і сприяння економічному розвитку країни.

Директор компанії Кіївстар Петро Чернишов
Директор компанії Кіївстар Петро Чернишов
Детальніше на сайті: www.kyivstar.ua/emc Київстар – український оператор телекомунікацій, надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 3G. Послугами оператора користуються 25,4 млн клієнтів мобільного зв’язку і близько 800 тис. клієнтів фіксованого інтернету. Акціонери Київстар – міжнародна група VimpelCom Ltd. (офіс у Нідерландах), акції якої знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк. Київстар понад 18 років працює в Україні, є одним з найбільших платників податків та одним з найкращих роботодавців, а також соціально відповідальною компанією. За додатковою інформацією звертайтеся: pr@kyivstar.net,www.kyivstar.ua
Презентація Kyivstar Business Hub
Презентація Kyivstar Business Hub



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!