Кропивничани полюбляють рок більше за "попсу"

02.11.16, 15:11

У Києві меломани ходять на концерти слухати рок, а у Львові – поп. Щорічно білетний сервіс Karabas.com продає квитки на більш як 1500 концертів, з яких більша частина припадає на виступи поп-виконавців. Але в різних містах музичні уподобання слухачів відрізняються. Аналітики Karabas.com дослідили, яку музику ходять слухати меломани по містах України.

Концерти поп-виконавців звучать по містах України значно частіше, ніж музикантів, які виконують музику в інших стилях. Так, поп-музика найпопулярніша у всіх містах, крім Києва, Івано-Франківська та Кропивницького. У цих обласних центрах частіше проходять концерти рок-музикантів, а в Хмельницькому та Луцьку рок і поп однаково популярні.

У Львові на десять концертів тільки один припадає на рок-виконавців, при цьому в Києві рок майже вдвічі популярніший попси. Крім того, Київ – одне з небагатьох міст, де проводяться концерти виконавців електронної та класичної музики. Джаз популярний в Києві, Дніпрі та Харкові, а реп з великої сцени найчастіше читають в Києві Харкові та Одесі.

Про компанію:

Karabas.com — національний білетний оператор і онлайн-сервіс з продажу квитків на розважальні заходи в Україні: концерти, театральні та циркові вистави, тренінги та семінари, шоу, фестивалі, екскурсії, дитячі та спортивні події. У 2012 році Karabas.com виграв державний тендер на впровадження системи e-ticket та створив єдину електронну систему для продажу квитків у театри та на концерти по всій Україні. Компанія була заснована в 2010 році і на сьогоднішній день сервіс продає квитки більш ніж на 1500 заходів по всій Україні.

Прес-служба Karabas.com

mailto: info@karabas.com



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!