Рятувальники завітали у гості до дітлахів із особливими потребами

14.11.16, 16:00

Днями до навчально-виховного об’єднання «Спеціальна загальноосвітня школа №1», що у Кропивницькому, завітали фахівці Служби порятунку, щоб у цікавій ігровій формі донести до дітей з особливими потребами важливі знання про правила безпечної життєдіяльності та познайомити їх з особливостями оперативно-рятувальної служби.

Із неприхованим захопленням школярі приміряли на себе роль рятувальників, одягаючи справжній бойовий одяг, намагаючись швидко і правильно одягти протигази та влучити у ціль пожежним рукавом. У рамках акції діти повторили номери екстрених служб, закріпили знання про порядок дій при виникненні надзвичайних ситуацій у побуті. Рятувальники донесли до дівчат та хлопців важливу інформацію про те, як не розгубитись у складному становищі, адже збереження самовладання при надзвичайних подіях – запорука успішного подолання кризових ситуацій, тому всі дії необхідно виконувати швидко.
Саме для того, щоб сформувати у школярів стійке усвідомлення алгоритму вірних дій у момент небезпеки, фахівці Служби порятунку проводять подібні заходи для дітей та дорослих, тому що саме від знань, навичок та умінь залежить безпека життя та здоров’я.

Прес-служба У ДСНС в області



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!