Дмитро та Денис Воробйови - зірки чемпіонату світу з хортингу

22.11.16, 10:00

17-20 листопада у місті Трускавці, на базі готельно-курортного комплексу «Карпати», проходив чемпіонат світу з хортингу. Хортинг – вид українського бойового мистецтва, назва якого походить від острова Хортиця. Основною ідеєю виникнення хортингу, як комплексної системи самовдосконалення особистост,і стало об’єднання передових сучасних методик підготовки професійних спортсменів з різних видів бойових мистецтв, комплекс ефективних прийомів самозахисту, відродження давніх народних бойових традицій, комплексна система різносторонньої підготовки спортсмена.

Хортинг, як бойове мистецтво, ще досить молодий – перші осередки почали виникати в 2009 році в Україні. Проте за сім років цей вид спорту зробив грандіозний стрибок – мережа осередків хортингу діє не тільки в Україні, а і в інших країнах Європи, вже проведено чемпіонати України, Європи та світу.
Чемпіонат світу з хортингу проходив серед юнаків, кадетів, юніорів та дорослих, куди приїхали команди з Грузії, Словаччини, Вірменії, Угорщини, Польщі, Литви, Узбекистану, Казахстану, Білорусі, Росії (Кабардино-Балкарія), Кенії.
Це перший чемпіонат світу, міжнародний турнір, в якому взяли участь вихованці комунального закладу «Дитячий будинок «Наш дім» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» брати Дмитро та Денис Воробйови. Під керівництвом досвідченого тренера Владимира Кожухаря хлопці отримали прекрасні результати – Денис – І місце, Дмитро – ІІІ місце!!!!
"Весь колектив та вихованці «Нашого дому» вітають Дмитра та Дениса, а також тренера, який повірив у їхні сили та навчив перемагати!!! Ми висловлюємо вам, пане Володимир, свою подяку за довіру і співпрацю. Ми переконані, що разом з вами нам вдалося оздоровити юних спортсменів, Ви створили умови для інтенсивного тренувального процесу і допомогли їм зробити ще один серйозний крок на шляху до спортивних досягнень.
Окремо хочеться відмітити, що участь в міжнародному турнірі коштує дуже великих грошей, яких у вихованців не було і вони дуже боляче це переживали. Але дитячий будинок завжди пишається своїми друзями, які ніколи нас не підводять і завжди приходять на допомогу. Так сталось і цього разу – Президент Кіровоградського обласного осередку Української Федерації Хортингу (УФХ), Віце-президент УФХ по західно-центральному регіону України, член Президії УФХ, майстер спорту України з хортингу Валерий Вехтев взяв на себе всі фінансові витрати і мрія Дмитра та Дениса здійснилась!!! Ми дякуємо Вам за таку допомогу і радіємо разом з Вами за успіхи своїх дітей!!! Допомога, надана Вами, послужила на благо: допомогла дітям-сиротам відчути Вашу турботу і увагу",
- зазначає директорка "Нашого дому" Наталя Вінницька



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!