Рятувальники здали кров, рятуючи бійців АТО!

23.11.16, 18:00

Нещодавно до обласної станції переливання крові у місті Кропивницький прийшли 50 працівників пожежно-рятувальної служби Кропивницького, щоб поповнити банк крові та не лише словами, а й вчинками допомогти військовослужбовцям.

З власної ініціативи та за покликом серця рятувальники Кіровоградщини виявили бажання таким чином підтримати наших захисників, які боронять територіальну цілісність держави на сході України. Маємо надію, що ця кров допоможе врятувати не одне людське життя, – зазначила помічник начальника Управління з питань зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю підполковник служби цивільного захисту Вікторія Крохмалюк.
Рятувальник Олександр Дьомін розповів, що має багато друзів на передовій, та, здавши кров, хоче допомогти тим, хто цього потребує. Донорство на сьогодні є справою вкрай важливою, тому цього дня станцію переливання крові відвідали досить багато небайдужих людей. Працівники ДСНС з власного досвіду знають, що порятунок людського життя залежить від різних факторів і в даному випадку – від того, наскільки вчасно прийде ця невідкладна допомога при тяжких пораненнях. Тому продовжать цю благородну справу впродовж року та не прив’язуючись до святкових дат.

Прес-служба У ДСНС в області



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!