Кропивницький "Світанок" взяв у Харкові Гран-Прі і поїде у Болгарію!

25.11.16, 16:00

На минулих вихідних наш рідний Народний хореографічний ансамбль"Світанок" їздив у Харків - на Всеукраїнський конкурс хореографічного мистецтва "KHARKIV BEST FEST-2016".

Як розповів сайту "Тусовка" керівник ансамблю Максим Печененко, цей конкурс - для найсильніших! До участі в ньому допускались колективи, в арсеналі яких є найвищі премії Гран-Прі та дипломи першого ступеню Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів.
Всього
60 світанкових артистів боролись за звання найкращих із 700-а танцівниками з 11 міст України, в конкурсній програмі було представлено 130 хореографічних композицій 27 -ми кращих колективів України.
Наш колектив представляв на розсуд жюрі чотири хореографічні композиції в різних вікових категоріях і отримав найвищі оцінки-максимальні 60 балів за кожен номер!
Як результат: 4 перших місця в усіх вікових категоріях, подяки від організаторів художньому керівнику та педагогам-хореографам; найвища премія "Гран-Прі" і сертифікат на суму 1000 євро для участі в Міжнародному фестивалі в Болгарії



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!