Артисти і КВНщики завітали у Вільшанку на День міста

29.11.16, 18:00

Святковий концерт до Дня Вільшанки влаштував днями «Благодійний Фонд Ярослава Бублика» на головній площі цього районного центру. Гарний настрій публіки та особливу атмосферу заходу створювала відома українська телеведуча та співачка Оля Цибульська, провідна актриса Кіровоградського обласного театру iм. Марка Кропивницького Олеся Бушмакiна та команда Лiги Смiху "Молодiжний Портал".

Не дивлячись на холодну осінню погоду, глядачам, завдяки енергії артистів, було тепло та затишно, а ще дуже весело! Тому земляки засновника благодійного фонду в черговий раз дякували Ярославу Володимировичу за класних артистів, творчістю яких, завдяки благодійній організації, вони можуть насолоджуватися у себе вдома.
Та окрема подяка була за виступ Олі Цибульської, яка своїм запалом не залишила жодного присутнього, в цей вечір, байдужим до її творчості. Завдяки таким концертам з’являється натхнення до роботи і розуміння, що такі заходи дуже потрібні людям. Тому продовжуємо працювати та ще раз вітаємо жителів Вільшанки зі святом!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!