​За рік банк зберіг 16 гектарів лісу

06.01.17, 16:02

У 2016 році завдяки роботі електронної системи документообігу та електронних систем банківського обслуговування ПриватБанк і його клієнти зекономили понад 560 тонн паперу.

Як повідомила прес-служба банку, найбільшу економію паперу в банку дає система електронного документообігу. За середньої кількості затверджуваних у системі документів понад 2,5 млн на рік, використання «паперової» технології потребувало б не менше, ніж 325 тонн паперу на рік (130 тисяч стандартних пачок розміром А4).

Також понад 20 тонн паперу ПриватБанк щорічно економить за рахунок впровадження електронного сервісу надання довідок і цифрової системи опрацювання вхідної кореспонденції – листів, звернень клієнтів. У разі надходження в банк, уся зовнішня кореспонденція переводиться в електронну форму, а більшість відповідей на запити клієнтів надаються електронною поштою, а також через банкомати та термінали банку.

Активні користувачі Приват24 та мобільного банкінгу за рахунок відмови від паперових чеків і виписок економлять близько 131 тонни паперу на рік. А кожен другий клієнт банкомата або термінала самообслуговування банку, який відмовляється від друку паперового чека, щорічно економить 84 тонни паперу.

За даними фахівців, для виробництва однієї тонни паперу потрібно 17 дерев, а один гектар лісу – це близько 600 дерев. Таким чином, тільки за 2016 рік співробітники та клієнти ПриватБанку зберегли 16 гектарів лісу.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!