Мікроавтобуси і позашляховики не справляються із заметами

08.01.17, 12:00

На Різдво, сьомого січня підпорядковані підрозділи Управління ДСНС у Кіровоградській області надавали активну допомогу автотранспорту на ускладнених, внаслідок несприятливих погодних умов, ділянках доріг.

Так, о 06:37 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що біля с. Бовтишка Олександрівського району потрапив у сніговий замет та не в змозі рухатись далі автомобіль «ГАЗ». Рятувальники 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Олександрівка надали допомогу по вилученню транспортного засобу із замету.

О 07:25 на дорозі до с. Низове Новоархангельського району потрапив у сніговий перемет автомобіль «ГАЗ 3110». Рятувальники 31-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новоархангельськ відбуксирували легковик на безпечну ділянку дороги, звідки він продовжив рух самостійно.

О 08:20 за допомогою до Служби порятунку звернувся водій автомобіля «Toyota Land Cruiser», який не впоравшись із керуванням потрапив до снігової пастки на автошляху Полтава-Кишинів у Добровеличківському районі. Фахівці пожежно-рятувального підрозділу м. Помічна, застосувавши буксирувальний трос, вилучили автівку із снігового замету.

О 08:33 допомога знадобилася мікроавтобусу «RenaultTrafic» на автошляху Піщаний Брід-Новоукраїнка, який рятувальники 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківка відбуксирували на безпечну частину автошляху. Вже о 10:05 надавали допомогу рятувальники 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Олександрія водієві автомобіля «SkodaOctavia», який потрапив до снігового замету по вул. Полтавській у м. Олександрія, повідомляє Прес-служба У ДСНС в області



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!