Рятувальники продовжують надавати допомогу водіям

10.01.17, 16:00

Вчора, 9-го січня о 08:23 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від водія вантажного автомобіля про те, що потрібна допомога по вилученню його транспортного засобу зі снігового замету в с. Куколівка Олександрійського району. Особовим складом 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія вантажівку відбуксировано зі складної ділянки дороги. Слідуючи до місця виклику, олександрійські рятувальники надали допомогу по буксируванню водіям ще двох вантажних автомобілів, які самостійно не в змозі були виїхати зі снігових заметів.

Об 11:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що по вул. Поповича, 10, у м. Кропивницький потрібна допомога по буксируванню автомобіля швидкої допомоги, який потрапив до снігового замету. До надання допомоги залучались рятувальники 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини м.Кропивницький.

О 12:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на дорозі, що з’єднує с. Піщаний Брід Добровеличківського району та смт Добровеличківка потрібна допомога водію автомобіля ВАЗ 2104, який не впорався з керуванням, з’їхав з автошляху та застряг у снігу. Рятувальники 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківка відбуксирували легковика на безпечну ділянку дороги, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!