Фахівці Служби порятунку 11 разів рятували авто на дорогах області

12.01.17, 18:00

Протягом доби 11-12 січня рятувальники Кіровоградського гарнізону 11 разів виїжджали для надання допомоги водіям автотранспорту, який опинився на ускладнених ділянках дороги. Так, рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький надали допомогу 11 січня о 23:54 вантажному автомобілю «VOLVO», який забуксував на дорозі по вул. Олінського та не зміг продовжити шлях самостійно.

12 січня о 05:45 довелось буксирувати карету швидкої допомоги, яка потрапила на складну частину дороги по вул. Металургів та потребувала допомоги. 11 січня у Добровеличківському районі потрапили у снігові замети 2 легкових автомобілі «ВАЗ»: о 15:07 на автошляху Андріївка-Добровеличківка та о 23:39 на вул. Центральній у районному центрі, які відбуксирували на безпечні ділянки шляху рятувальники 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківки.
Також о 22:37 11 січня рятувальники місцевої 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини надавали допомогу автомобілю швидкої допомоги у м. Бобринці по вул. Ярослава Мудрого. У м. Світловодську одразу 3 вантажівки о 09:25 з’їхали на узбіччя дороги по вул. Єгорова та не могли продовжити шлях самостійно. Рятувальники 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини м Світловодська за допомогою троса відбуксирували вантажні автомобілі на проїжджу частину дороги, повідомляє Прес-служба У ДСНС в області



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!