Українські виконавці відвоювали сцену у росіян

13.01.17, 16:00

У минулому році українські артисти практично повністю «вигнали» росіян з великої сцени і ділили її тільки з іменитими західними артистами. Яким був минулий рік в розрізі масових заходів – розповіли аналітики білетного сервісу Karabas.com

Найпопулярнішими розвагами українців в 2016 році були концерти, на другому місці – театри, на третьому – семінари. Традиційно велика частина заходів проходила у столиці, а також в Харкові та Дніпропетровську. У минулому році найпопулярнішими серед українських виконавців були Океан Ельзи, Іван Дорн та Тіна Кароль.

Серед іноземних артистів найбільше квитків на свої виступи продали MUSE, RHCP та Hurts. При цьому найбільш популярними артистом з Росії виявилася група Машина Часу. Три чверті від усіх концертів в 2016 році довелося на виступи українських артистів. П'ята частина – на західних виконавців, і тільки 5% – на російських (хоча ще в 2013 році їх було 60%). Найпопулярнішими музичними стилями виявилися поп (35%) і рок (30%), а слухачі платили в середньому по 600 гривень за квитки.

Що стосується театрального життя, в 2016 році, крім «класичних» театрів, особливою популярністю в Україні користувалися спектаклі театру «Чорний квадрат», постановки «Дім таємничих пригод» і «Вартові мрій» від СТБ, виступи театру тіней Teulis, а також британського балету Men in Motion. Про компанію: Karabas.com — національний білетний оператор і онлайн-сервіс з продажу квитків на розважальні заходи в Україні: концерти, театральні та циркові вистави, тренінги та семінари, шоу, фестивалі, екскурсії, дитячі та спортивні події.

У 2012 році Karabas.com виграв державний тендер на впровадження системи e-ticket та створив єдину електронну систему для продажу квитків у театри та на концерти по всій Україні. Компанія була заснована в 2010 році і на сьогоднішній день сервіс продає квитки більш ніж на 1500 заходів по всій Україні, повідомляє
Прес-служба Karabas.com



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!