Масляна зиму проводжає, весну зустрічає!

24.02.17, 16:42

Багато хто з нас, з нетерпінням чекає кінця зими, адже саме в цей час приходить довгоочікуваний «млинний» тиждень! Прощання із зимою і зустріч весни,- це веселе свято, що зветься Масляною та здавна вважається родинним.

Вже другий рік поспіль Благодійна організація «Міжнародний благодійний фонд «Єлізавета»» спільно з Ресторанним комплексом «Тиха Гавань» запрошують на святкування «Масляної» дітей соціальної категорії Кіровоградщини.
Цього року свято відвідали понад 70 дітей із ДБСТ Кіровоградщини, а також вихованці комунальних закладів «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей» та «Дитячий будинок «Наш дім». Цікаву розважально-пізнавальну програму підготували юні таланти Кіровоградського ОЦДЮТ.
Вони зустрічали гостей на подвір’ї,- іграми, танцями та співами. Звісно ж, яка Масляна без спалювання опудала! Горіло швидко та яскраво, а це означає, що зима вже втомилася панувати і готова поступитися весні. Свято продовжилося всередині ресторану частуванням,традиційними для Масляної, млинцями,варениками та сирниками. Конкурси, міні-концерт, майстер-клас по виготовленню жайворонків із солоного тіста проходили в затишній родинній атмосфері. Тож цікаво було всім дітям і час промайнув дуже швидко.
Наприкінці свята, натхненні діти отримали подарунки та фото на згадку про весело проведений час. Та й не дуже поспішали розходитись, адже було і затишно, і весело, і цікаво, і смачно. Сподіваємось, що це свято діти запам’ятають надовго! МБФ «Єлізавета» висловлює щиру подяку, всім хто виявився небайдужим і допоміг організувати і провести свято, а саме: Ресторанному комплексу «Тиха Гавань», Кіровоградському обласному ЦДЮТ.
Прес- служба Благодійної організації «Міжнародний благодійний фонд «Єлізавета»». Контактний телефон: 0505262936



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!