Діти малювали весняний настрій

06.03.17, 10:00

Обласний художній музей, продовжуючи співпрацюз учбовими закладами міста та області, пропонує проведення пересувних виставок, майстер-класів, інтерактивних програм на різну тематику. Зокрема, 2-го березня 2017 року наукові співробітники обласного художнього музею проводили майстер-клас із виготовленнялистівки з кольорового паперу для учнів загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №12.

Виготовляючи паперові квіти діти не тільки створили весняний настрій та подарували один одному безліч позитивних емоцій, але й підготували чудовий подарунок для близьких. Поринаючи у історію діти дізнались, що аплікація з паперу з’явилась на зміну аплікації з тканини в зв’язку з початком виробництва паперу. Наймолодшим видом аплікації вважалися чорні силуети, вирізані з паперу

Даний вид діяльності розвиває логічне мислення, навички послідовного та образного вираження своїх думок, увагу, допитливість, працьовитість, виховує самостійність і дружні відносини. Таким чином в дружній та родинній атмосфері, із захопленням та цікавістю діти навчалися виготовляти квіти і з піднесеним настроєм сфотографувалися на згадку. Дякуємо педагогічному колективу за теплий і дружній прийом, родинну атмосферу та сподіваємось на плідне продовження нашої співпраці.

Костенко Тетяна - науковий співробітник відділу музею - картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!