Зима позаду, а попереду - свята!

07.03.17, 14:00

Зима позаду, на вулиці вже щосили господарює весна. І багато хто з нетерпінням чекає на улюблене свято дівчаток, мам та бабусь, тому, у відділі дитячого та сімейного читання Кіровоградської обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г. Шевченка було проведено ряд заходів, присвячених Восьмому березня.

Зокрема, відбувся цікавий майстер-клас «Усмішка для мами». Під час якого діти послухали казку Юлії Смаль «От би мені б таку маму» та познайомилися з різновидами вітальних листівок. Юні гості дуже сумлінно та старанно віднеслися до роботи, тому змайстрували з кольорового паперу гарні подарунки, якими привітають своїх мам та бабусь.

Також днями до бібліотеки завітали учні 2-В класу Кіровоградського колегіуму разом з мамами, бабусями, та вчителями, щоб привітати своїх найрідніших, подарувати їм вірші, пісні, танці, а найголовніше обійняти, поцілувати та сказати «спасибі» своїм мамам! Справжнім подарунком для запрошених став перегляд міні-вистави «Домашній твір». Різноманітні розважальні конкурси та ігри, в яких брали участь не лише діти, а й дорослі, підняли настрій всім учасникам свята. На завершення заходу юні користувачі вручили чарівним жінкам подарунки зроблені своїми руками та познайомилися з книжковими новинками.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!