Керамогранітний дизайн-обігрівач «Вітер» - лот Благодійного аукціону

18.03.17, 12:00

Виробник енергозберігаючих обігрівачів UDEN-S традиційно надає свій теплий лот на Великодній благодійний аукціон у Кропивницькому.

Вже за місяць ми будемо святкувати Світлий Великодень. А це означає, що прийшов час для добрих і корисних справ. У Кропивницькому стало гарною звичкою напередодні свята проводити Великодній благодійний аукціон. Цього року він відбудеться вже у восьме, 12 квітня. Всіх учасників, як завжди, люб’язно приймуть затишні стіни Художнього музею. Кошти, як і минулого року, збираються для обласного онкодиспансера нашого міста.

Кропивницький виробник енергозберігаючих обігрівачів UDEN-S – один із численних благодійників. Компанія щороку надає на аукціон теплі лоти – панелі з ручним художнім розписом. Цього разу новинка – керамогранітний дизайн-обігрівач «Вітер». Він, такий не схожий на традиційні обігрівачі, вже через 20 хвилин після ввімкнення окутує хвилями турботи і ніжно зігріває теплими променями. Після вимкнення продовжує віддавати тепло протягом 2-4 годин. Технологія виготовлення, склад та оформлення не мають аналогів не тільки в Україні, а й у всьому світі.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!