​​Ярмарок проектів: Євроклубівці ділились досвідом

27.03.17, 16:00

Обласний семінар євроклубів «Ярмарок проектів», організований Радою євроклубів Кіровоградщини, відбувся минулого тижня - за сприяння управління освіти, науки, молоді та спорту, управління комунікацій з громадськістю Кіровоградської ОДА, управління освіти Кіровоградської міської ради.

Під час проведення "Ярмарку проектів" євроклубівці ділились досвідом щодо роботи над проектами, а члени методичного об’єднання керівників євроклубів мали можливість поспілкуватись та обмінятись досвідом своє діяльності та взяти участь у плануванні подальшої активної роботи Ради євроклубів Кіровоградщини. Корисним також було спілкування під час проведення круглого столу. Усі учасники обговорили тему «Активна роль євроклубів у демократичному розвитку місцевих громад», кращі практики та напрацювати рекомендації щодо їх реалізації.

Перед присутніми виступила директор Кіровоградського обласного ЦДЮТ – Ганна Суркова, яка узагальнила результативність роботи Ради євроклубів області, що залучає все більше молоді регіону до своєї роботи. Начальник управління комунікацій з громадськістю Кіровоградської ОДА Віталій Останній наголосив на важливості активної участі молоді євроклубів у молодіжній політиці регіону, а голова Ради євроклубів Кіровоградщини Олена Арутюнян розповіла про проекти, над якими успішно працюють євроклуби та значення діяльності євроклубівців у житті місцевої громади та підкреслила актуальність використання проектної діяльності у роботі з молоддю.


Робота учасників «Ярмарку проектів» була насиченою, цікавою і направлена на налагодження тісної співпраці між євроклубами, грoмадськими організаціями, органами влади і волонтерськими організаціями.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!