​Рятувальники-рукопашники вибороли «срібло» та «бронзу»

27.03.17, 12:00

Днями у місті Суми відбулися змагання у рамках Чемпіонату Державної служби України з надзвичайних ситуацій з рукопашного бою. У них брали участь близько 70 спортсменів із 13 команд пожежно-рятувальних підрозділів України. Честь Управління ДСНС у Кіровоградській області захищали 6 спортсменів-рятувальників: Дмитро Баглюк (Кропивницький), Зелінський Андрій (Компаніївка), Ліфрідов Євген (Смоліне), Савенко Дмитро (Долинська), Носенко Максим (Кропивницький) та Вишницький Сергій (Кропивницький).

За результатами змагань у непростій боротьбі у ваговій категорії понад 90 кг «срібло» виборов Сергій Вишницький, а у ваговій категорії до 70 кг наш спортсмен-рятувальник Андрій Зелінський посів третє місце. Приємно відзначити, що дипломами Федерації рукопашного бою України за особистий внесок у розвиток та популяризацію рукопашного бою в Україні були нагороджені інструктор з фізичної культури спортивного комплексу Управління ДСНС у Кіровоградській області Твердоступ Олег та спортсмен-рятувальник Носенко Максим, який був у складі суддівської колегії Чемпіонату.
Важливо, що у загальнокомандному заліку серед 13 команд-учасниць наша команда стала п’ятою, поступившись найсильнішим спортсменам України. Абсолютним чемпіоном змагань стали спортсмени Харківського Національного університету цивільного захисту України. Від імені керівництва та колективу Управління ДСНС України у Кіровоградській області ми щиро вітаємо наших колег-спортсменів з достойними досягненнями на таких серйозних змаганнях та зичимо подальших спортивних успіхів.

Прес-служба У ДСНС в області



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!