Оформляти кредити тепер можна і через Вайбер

05.04.17, 12:00

В Україні запустили новий сервіс оформлення розстрочки в популярному месенджері Viber. За допомогою бота «Оплата частинами» клієнти ПриватБанку просто в месенджері зможуть оформити бажану суму в кредит, а також знайти товари, на які діє програма безпроцентної розстрочки.

«Тепер у Viber розстрочку на оплату будь-яких покупок можна оформити за хвилину без паперів і відвідання відділення банку», – говорить керівник Бізнесу з роботи з торговими підприємствами ПриватБанку Євген Васильцов.

Новий сервіс банку доступний всім власникам платіжних карток ПриватБанку. Для використання бота досить вибрати в пошуку месенджера паблік-акаунт «Оплата частинами» та натиснути на кнопку потрібної операції. За допомогою бота можна дізнатися про доступний ліміт використання сервісів розстрочки «Оплата частинами» та «Миттєва розстрочка», оформити кредит, отримати інформацію щодо вже укладених договорів та одержувати новини про вигідні пропозиції торговельних мереж.

ПриватБанк – перший український банк, що запустив сервіс оформлення кредиту та отримання інформації за кредитними договорами в чатах найпопулярніших месенджерів – Facebook, Telegram і Viber.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!