​Фонд “Допомагати просто!” увійшов у трійку кращих

08.04.17, 18:00

У Києві пройшла церемонія нагородження переможців Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2016». Вп`яте найкращі з найкращих благодійників були удостоєні нагороди «Ангел добра». Відвідала захід та взяла участь у нагородженні і перша леді України Марина Порошенко. “У ці непрості часи, які переживає наша держава, благодійна діяльність українців і наших міжнародних друзів є вагомим внеском у збереження і розбудову європейської України”, - зауважила вона.

Національний конкурс «Благодійна Україна-2016» стартував 31 жовтня 2016 року. Збір заявок тривав до 28 лютого 2017 року, загалом на адресу оргкомітету надійшла рекордна кількість заявок - 744 до 15 колективних, 3 індивідуальних та 4 спеціальних номінацій. Серед учасників конкурсу – бізнес, громадські, волонтерські та благодійні організації і спільноти, фізичні особи, дитячі і молодіжні колективи, навчальні заклади, гуртки, об`єднання громадян, засоби масової інформації, тощо.

У трійку найкращих ввійшов і фонд ПриватБанку “Допомагати просто!”. Анна Павлова, голова фонду, зазначила, що це перемога усієї команди, показник високої довіри меценатів. Вона подякувала керівництву банку за можливість працювати над проектом, усьому колективу - за співпрацю, а клієнтам ПриватБанку - за небайдужість і фінансову підтримку. Фонду “Допомагати просто!” і ПриватБанку вдалося реалізувати не одну добру справу. Клієнти та співробітники ПриватБанку за п’ять років співпраці зібрали на благодійні проекти майже 59 млн грн. У його проектах вже взяли участь більше 700 тисяч жителів України, а основними напрямками благодійності були та залишаються допомога дитячим будинкам і створення необхідних умов для ефективного лікування в Україні дітей з онкологічними захворюваннями. Допомагає фонд і пораненим бійцям АТО та захисникам на фронті.

Кіровоградщина не стала винятком. Уже у січні нинішнього року Веселокутський психоневрологічний інтернат отримав новий, після ремонту варильний цех з блискучою чистотою та сучасним обладнанням: нові плити, котли, кухонні девайси тощо. Кошти на ремонт у варильному цеху їдальні, де за 40 років не було жодних оновлень, надав Фонд “Допомагати просто”.

Минулого року благодійний фонд відгукнувся на звернення і дитячої міської лікарні, яка отримала апарат для ДМВ-терапії “Ранет”, апарату УВЧ-30 та Іскра-1, електрокардіографу “ЮКАРД-100” та опромінювача ртутно-кварцевого “УГН-01М” на загальну суму майже 200 тис. грн. Апарати нададуть змогу не лише якісно, але й у будь-яких умовах - і при відсутності електроенергії, і у прийомному відділенні, і за межами лікувального закладу діагностувати кропивницьку малечу.
&f3 “З ПриватБанком ми успішно співпрацюємо вже не один рік, за що їм велика вдячність, - розповідає Оксана Макарук, начальник управління охорони здоров’я Кіровоградської міської ради. - Спільно ми вже реалізували не одну програму та надали допомогу у придбанні медичного обладнання обласному госпіталю для інвалідів, і міській лікарні швидкої допомоги, і обласній лікарні, і ось дитячій лікарні. Така співпраця влади та бізнесу дає чудові результати. Нажаль, сьогодні влада не в змозі вирішувати усі фінансові проблеми системи охорони здоров’я і допомога соціально-відповідального бізнесу дуже вчасна та надзвичайно важлива. Маю надію на подальшу співпрацю та допомогу у вирішенні нагальних питань”.

ПриватБанк виконав і прохання керівництва комунальному закладу "Кіровоградський обласний кардіологічний диспансер” та подарував сучасний портативний монітор пацієнта G3H. Портативний монітор пацієнта G3H дає можливість постійного цілодобового моніторингу життєво важливих функцій пацієнтів, які перебувають у реанімаційному відділенні. Такий моніторинг здійснюється по майже всім необхідним для діагностики та лікування параметрам, з автоматизованим аналізом усіх отриманих даних. Крім того, дані передаються на комп'ютер лікаря, який має змогу оперативно реагувати на усі зміни чи відхилення від норми. В сучасній кардіології це обладнання є незамінним та допоможе врятувати не одне життя.

Нагадаємо, перерахувати благодійні внески можна на сайті фонду blago.pb.ua, в терміналах самообслуговування, в Приват24 і в мобільному додатку. Всі перерахування у рамках благодійних програм ПриватБанк здійснює без комісій і в подальшому забезпечує повний контроль за використанням коштів, проведенням тендеру, закупівлею та доставкою обладнання. Всю інформацію про кожне зарахування та використання коштів можна побачити на сайті blago.pb.ua.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!