Рятувальники отримали нові автомобілі та спорядження

08.04.17, 14:00

Днями у Кропивницькому відбулась церемонія вручення особовому складу Кіровоградського гарнізону пожежно-рятувальної техніки та спорядження. Рятувальники отримали 4 нових сучасних пожежних автомобілі на базі шасі «МАЗ», що закуплені за кошти державного бюджету у 2016 році.

Крім того, до підрозділів У ДСНС області передано екскаватор, дизельну електростанцію та насосну станцію, які Служба отримала від Уряду Китайської Народної Республіки. “Боєздатність пожежно-рятувальних підрозділів залежить не лише від досвідченості кожного рятувальника, але й також від матеріально-технічного оснащення підрозділів. Тому головне завдання на сьогодні – максимально забезпечити гарнізони сучасною технікою та спорядженням”, – сказав Олег Мельчуцький.
&ft12 Голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко вручив рятувальникам 36 комплектів бойового одягу, 14 одиниць водолазного спорядження, сертифікат на 4 тонни піноутворювача, які були придбані за рахунок виділених коштів з обласного бюджету, пише Прес-служба У ДСНС в області



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!