Підприємці долучаються до програми “теплих кредитів”

20.04.17, 16:00

Компанія “Віконна майстерня”, регіональний представник ТОВ “Нові вікна”, що у Кропивницькому по вул.Яновського,102, стала партнером ПриватБанку, приєднавшись до сервісу “Оплата частинами” та програми “Теплі кредити”.

Нагадаємо, що ПриватБанк став третім державним банком, який приймає участь у програмі отримання безповоротної фінансової допомоги на заходи з енергоефективності, яка була відновлена у 2017 році. Програма передбачає державну компенсацію на придбання "негазових" котлів у розмірі 20%, на утеплення індивідуального житла – 35%, для ОСББ – 40%, для одержувачів субсидій у цих ОСББ – 70%.

Унікальність “теплих кредитів” ПриватБанку - у безпаперовій технології, швидкості та зручності. Та найголовніше - лише тут можна оформити безвідсотковий кредит на придбання енергозаощадних товарів: радіаторів, облікових лічильників, котлів, вікон та дверей, а також обладнання та матеріалів для проведення робіт з утеплення зовнішніх стін, горищ, підвалів.

“Сервіс ПриватБанку “Оплата частинами” надає можливість нашим клієнтам придбати у нас якісний, європейського рівня товар, за демократичною ціною, та ще оплачуючи його частинами до 12 місяців і без переплат, - розповідає Руслан Якименко, директор компанії “Віконна майстерня”. - Ми отримали змогу збільшити кількість наших клієнтів, кількість продаж, а відповідно - і можливість працювати та розширювати бізнес. Наша компанія знаходиться лише у процесі становлення, а співпраця з провідним банком надає нам солідну підтримку та можливість розвитку і розширення”.

“Придбати необхідний товар можна у всіх партнерів ПриватБанку: у будь-якому роздрібному (який має пос-термінал ПриватБанку) чи інтернет-магазині, які підключені до сервісу "Оплата Частинами" або “Миттєва розстрочка”, та на сайті ПриватМаркет, - пояснює Олена Стоян, керівник Направлення “Еквайринг” Кіровоградської філії ПриватБанку. - Оформити “теплий кредит” можна у будь-якому відділенні за декілька хвилин або самостійно в Приват24. Достатньо мати кредитну картку ПриватБанку та доступний кредитний ліміт”.

Для отримання державної компенсації клієнту необхідно придбати товар, а потім лише подати заявку на відшкодування в Приват24 - Оплата частинами - "Теплі кредити", де необхідно вказати наступні дані: адреса встановлення обладнання, чи є клієнт отримувачем субсидії (від цього залежить розмір компенсації) і прикріпити рахунок-фактуру.

Щомісячно ПриватБанк формує реєстри кропивничан, які оформили кредит, і подає до Держенергоефективності. Компенсацію клієнт отримує на кредитну карту, по якій була оформлена послуга “Оплата частинами”.

Слід пам’ятати, що компенсація відшкодовується державою, якщо товар або послуга відповідає вимогам державної програми "Теплі кредити". В отриманні компенсації може бути відмовлено тим клієнтам, які придбали товар, що не входить у визначений законодавцем перелік, не подали заявку на відшкодування або вже скористалися програмою “Теплі кредити” в поточному бюджетному році у ПриватБанку або іншому державному банку.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!