​ЮніорБанк нагородив найкращих юніорів Кіровоградщини

25.05.17, 10:00

ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку нагородив найуспішніших юніорів за найкраще застосування теоретичних знань, отриманих у БізнесШколі, на практиці. Переможцями стали учні 6-А класу кіровоградської ЗОШ№18 - Євген Осін та Дарина Ткаченко.

“За 15 днів я здійснив 132 транзакції з карти Юніора у різних магазинах та кафе нашого міста, - розповідає Євген. - Скажу відверто, спочатку я не зовсім повірив у “Бонус Плюс”, тому вирішив перевірити роботу цієї програми власноруч. Спочатку я зареєструвався в Приват24, потім став учасником програми “Бонус Плюс” та долучився до акцій, які тривали у той час. Коли я розраховувався картою у тих закладах, де були полунички “Бонус Плюс”, то справді отримував кошти на бонусний рахунок. О, це було круто! Мені так сподобалось розраховуватись карткою, що я навіть почав ходити по магазинах з батьками аби тільки мати змогу оплачувати покупки та спостерігати, як мій бонусний рахунок росте, як на дріжжах”.

За найкраще виконання завдання по навчанню фінансовій грамоті друзів та близьких було нагороджено Дарину Ткаченко. Даринка допомогла зареєструватись та навчила користуватись Приват24 маму, тата та 25 друзів. Аби її учні не робили помилок, сувора вчителька завжди тримала на контролі процес навчання, дуже хвилювалась, коли учні не справлялись із завданням з першого разу.

“Тепер я впевнена, що БізнесШкола - це не просто школа, а ціле життя, - поділилась враженнями Даринка. - Цій школі я можу подарувати навіть своє серце”.

-
Ми любимо наших юніорів, цінуємо їх думку у всьому, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник ЮніорБанку Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми створили чат Юніорів у Вайбері і спілкуємо он-лайн чи не цілодобово): Обговорюємо дизайн банківських карток, разом радуємось новому дизайну Приват24 та відразу помічаємо будь-які зміни чи нові продукти. Разом ми - велика сила. Запрошуємо приєднатись до нас усіх, хто бажає отримувати нові знання, виховати в собі якості лідера та випробувати себе у сфері бізнесу та фінансів. На вас чекає літня БізнесШкола. Тільки у нас найцікавіші квести та квест-кімната, до речі, все це зовсім БЕЗКОШТОВНО. Поспішайте, на жаль, кількість місць обмежена”.
ЮніорБанк - це соціальна програма фінансової грамотності для школярів, яка принципово відрізняється від звичних шкільних програм. Перш за все, це цікавий матеріал. Тут немає нудних уроків і конспектів, все навчання проводиться в інтерактивній ігровій формі - екскурсії в відділеннях ПриватБанку, Бізнес-Квести, Бізнес Школа. ЮніорБанк не тільки навчає дітей фінансової грамотності, а й підтримує програми здорового способу життя для школярів, проводить акції та конкурси, дає можливість дітям спілкуватися з однолітками з різних куточків світу. Пропуском в ЮріорБанк є Карта Юніора, яка випускається за згодою і під контролем батьків. Це справжня платіжна карта, з якою школяр може користуватися “дорослими” банківськими послугами. Заняття в БізнесШколі доступні будь-якій дитині шкільного віку та цілковито безкоштовні. Щоб стати учасником програми, достатньо подати заявку на сайті juniorbank.ua



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!