​“Веселі карамелі” надихнули юніорів на креатив

26.05.17, 12:00

Минулі вихідні кропивницькі юніори яскраво, смачно та захоплююче застосовували на практиці теоретичні знання у магазині “Веселі карамелі”. Будь-яка теорія найкраще засвоюються на практиці. Ази банківської справи не виключення. А якщо практичні заняття приносять радість і задоволення, то їх не забудуть ніколи.

“Ми практично освоювали, смакували, робили власноруч солодкі бонуси, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник ЮніорБанку Кіровоградської філії ПриватБанк. - З програмою Бонус Плюс ми теоретично познайомились на занятті, навчилися її шукати. А от сьогодні ми навчалися як і з чим її їсти):”

Юрба юніорів різного віку та різних характерів зовсім не шокувала працівників магазину “Веселі карамелі”. Кожному допомогли визначитися з найсмачнючою карамелькою, оплатити її у терміналі та ще й отримати знижки - бонус на картковий рахунок.

“Вау, це було круто! - ділиться враженнями Яна Карпюк, учениця ЗОШ №18. - Такі б заняття у школу). Найбільше сподобався майстер-клас із виготовлення біло-фіолетових карамельок. Саме за такими кольорами ми впізнаємо ЮніорБанк. А ще ми розробляли легені, надуваючи юніорські кульки. Обов’язково приведу до БізнесШколи своїх друзів. Так хочеться аби і вони спробували себе у цікавих занаттях, квестах і майстер-класах”.
“А мені найбільше сподобалось самому придумувати власний мобільний додаток, - ділиться враженнями Козир Дмитро, учень кіровоградського колегіуму. - Після того, як ми закачали у смартфон мобільний додаток “Бонус Плюс” та навчилися ним користуватися, звичайно ж з’явилося бажання саму стати на хвильку айтишним банкіром)”

ЮніорБанк - це соціальна програма фінансової грамотності для школярів, яка принципово відрізняється від звичних шкільних програм. Перш за все, це цікавий матеріал. У нас немає нудних уроків і конспектів, все навчання проводиться в інтерактивній ігровій формі - екскурсії в відділеннях ПриватБанку, Бізнес-Квести, Бізнес Школа. ЮніорБанк не тільки навчає дітей фінансової грамотності, а й підтримує програми здорового способу життя для школярів, проводить акції та конкурси, дає можливість дітям спілкуватися з однолітками з різних куточків світу. Пропуском в ЮріорБанк є Карта Юніора, яка випускається за згодою і під контролем батьків. Це справжня платіжна карта, з якою школяр може користуватися “дорослими” банківськими послугами.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!