Майбутні фахівці сервісних центрах МВС

26.05.17, 10:00

Вручення сертифікатів про проходження стажування в сервісних центрах МВС відбулося днями в Кіровоградській області. Із двох десятків осіб, обраних у квітні, до фіналу дійшли 15. Тепер випускники можуть готуватись до конкурсу на заміщення вакантних посад у сервісних центрах МВС, який буде оголошено незабаром.

Майбутні фахівці сервісних центрах МВС Кіровоградщини
Майбутні фахівці сервісних центрах МВС Кіровоградщини
«15 наших випускників успішно склали фінальний іспит та отримали сертифікати. Першочергово цей інтенсивний курс навчання було створено для того, щоб відібрати, навчити та в майбутньому, у разі успішного проходження конкурсу, прийняти на роботу найкращих стажерів – молодих і талановитих чоловіків та жінок, які мають активну життєву позицію та готові починати з себе зміни в країні»,- розповідає Сергій Воскобойник із регіонального сервісного центру МВС в Кіровоградській області.

Нагадаємо, що стажування проводилось на посаду працівників фронт-офісів сервісних центрів МВС. Програма стажування у сервісних центрах МВС Кіровоградської області була оголошена у квітні поточного року. В результаті проходження інтерв`ю 20 осіб отримали можливість опановувати курс Програми стажування в сервісних центрах МВС Кіровоградської області.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!