Весна. Любов. Безпека

31.05.17, 10:30

Корисна інформація має бути не лише корисною, адже важливі факти можна і треба дізнаватись працюючи у дружні команді над цікавими завданнями. Саме за таким принципом був побудований квест, організований ГО "Турбота" та тренеркою з репродуктивного здоров'я Ольгою Гріднєвою для учнів Кіровоградського ліцею сфери послуг.

Команди учнів мали пройти дистанцію з кількох завдань, де їм пропонувалось дати відповіді на тести про протидію загрозі особистої безпеки, відповісти на питання, як зберегти репродуктивне та сексуальне здоров'я, не заразитися ВІЛ та ІПСШ.

Важливо було показати не лише валсну обізнаність, але й спробувати залучити до ідей безпечного життя прихильників - через створення креативних постерів.

Не секрет, що серед підлітків поширено чимало міфів про взаємини. Щоб бути впевненими у якості інформації про збереження власної безпеки, учням презентували кілька корисних ресурсів, серед яких - сайт для підлітків про взаємини і здоров'я http://teenslive.info/ та освітні відеороликів для підлітків на каналі https://www.youtube.com/user/nowchpok, включаючи відео урок про ВІЛ за участю Посла доброї волі ЮНЕЙДС Віри Брежнєвої.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!