Занедбаний причіп став хатинкою в українському стилі

31.05.17, 18:00

Фотограф із Кропивницького Олександр Козловський разом зі своєю дружиною Ольгою зробили зі старого занедбаного причіпа з дахом незвичну мото-хатину в українському стилі, пише сайт "Гречка". Стіну оновленої хатини тепер прикрашає український орнамент, козак у вишиванці та вірш Сосюри.

Олександр розповів «Гречці», що через оголошення придбав невеликий причіп з дахом, який колишні власники обладнали як хатину. Придбали її наприкінці осені за 4 тисячі гривень, 500 гривень віддали за перевезення, на матеріал витратили ще близько тисячі. І вже за півроку подружжя мало новеньку місцину для мотоцикла.

«Мені багато допомагала дружина, вона художник, малювала, подавала ідеї. Як тільки я поставив конструкцію, сусіди по гаражах питали, що це за сарай, коли голуби полетять і кепкували наді мною. То зараз люди ходять, дивуються, дуже схвально та з позитивом відгукуються. Вчора одна бабуся говорила, що ми обладнали хатину прямо згідно канонів, внизу обвели чорним контуром так, як це робили в старовину», - розповів Олександр.
На одній із стін написані рядки з вірша Володимира Сосюри «Любіть Україну», яку подружжя називає як #поезіягаражів. Нещодавно, говорить Сашко, малюнками зацікавився будівельник, якого люди часто просять розмалювати під’їзди, і взяв номер телефону Ольги. Також Олександр до своєї мото-хатинки домайстрував тин в українському стилі. А незабаром там ще мають розквітнути соняшник та чорнобривці.

«Дружина жартома сказала, ти ще паркан йому зроби. А я собі думаю , так це ж добре, гарна ідея. Я прийняв її жарт всерйоз і домайстрував тин. Скоро мають зійти декоративні соняхи та чорнобривці», - додає Олександр.


Фото - з персональної сторінки
Олександра Козловського у ФБ



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!