Футбол: Здорово - жити здорово!

01.06.17, 14:00
Кропивницький і футбол: Здорово - жити здорово
Кропивницький і футбол: Здорово - жити здорово

Зустрічі «Здорово - жити здорово!» для дітей, позбавлених батьківської уваги, вже стали традиційними і проходять у місті Кропивницький завдяки співпраці Міжнародного благодійного фонду «Єлізавета» та футбольного клубу «Зірка». Метою заходу є пропагування здоров’я, спорту та здорового способу життя.

Кропивницький і футбол: Здорово - жити здорово
Кропивницький і футбол: Здорово - жити здорово
Не дивлячись на свій щільний графік, спортсмени знайшли час для участі у заході. Футболісти гостинно запросили на своє поле вихованців комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей». Майже 40 хлопчиків та дівчаток разом із спортсменами весело провели час на свіжому повітрі.
Розпочалося все, як водиться, із розминки, а потім були ігри, естафети, змагання, майстер-класи від професіоналів і просто спілкування, якого так не вистачає вихованцям Центру. Декому із дітей пощастило навіть забити гол у ворота головної команди нашого міста. Кожен із дітей намагався привернути увагу саме до себе, залюбки розповідав свою історію та свої враження від заходу.

Наприкінці свята, як завжди, діти отримали сувеніри, подарунки та солодощі від МБФ «Єлізавета» та ФК «Зірка», фото на згадку про весело проведений час. На обличчі кожної дитини сяяла щира посмішка радості! І хоча розставатися так не хотілося, проте час плинув дуже швидко. Сподіваємось, що це свято діти запам’ятають надовго!
Міжнародний благодійний фонд «Єлізавета» висловлює щиру подяку, всім хто виявився небайдужим і допоміг організувати і провести свято, а саме: всьому тренерському та основному складу футбольного клубу «Зірка».

Прес- служба Благодійної організації «Міжнародний благодійний фонд «Єлізавета»».
Контактний телефон: 0505262936




  • Кропивницький і футбол: Здорово - жити здорово

Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!