Медики і банкіри поспілкувались за круглим столом

28.06.17, 16:00

Днями кіровоградські банкіри провели традиційну щорічну зустріч за “круглим столом” з керівниками медичних установ області. Не обійшлося без привітань із професійним святом, подарунків та банківських цікавинок. Цього року приватбанківці запропонували статечним керівникам медичних установ міста на хвильку відчути себе юніорами - відповісти на найпростіші фінансові запитання, знайти ключ і вихід із банківської квест-кімнати.

“Такі зустрічі додають не лише настрою, позитиву, але завжди дивують особливим відношенням банкірів до нашої професії, - ділиться враженнями - Микола Макеєнко, головний лікар міської дитячої полікліники №1. - От сьогодні знову нас здивували квест-кімнатою та підняли настрій не на один день. Через постійну зайнятість, серйозність професії, ми ніколи не можемо знайти часу для себе - трішки розважитися, поспілкуватися з колегами, обнятися новинами. Дякуючи ПриватБанку ми зустрічаємось і один з одним, і з банкірами, що не менш важливо. Світ рухається вперед не лише в медицині:) А користування ІТ-новинками ПриватБанку, про які нам розповідають на таких зустрічах, не лише економить наш час і нерви, але й додає позитиву”.

“Ми любимо усіх наших клієнтів, завжди відкриті для спілкування та обміну інформацією, - зазначає директор Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку Ростислав Масло. - І сьогоднішня зустріч є тому підтвердженням, і наші продукти, які ми розробляємо та впроваджуємо, аби полегшити життя кожному нашому клієнту. Такі зустрічі надають чудовий зворотній зв”язок, ми отримуємо побажання щодо розробки нових чи вдосконалення уже проваджених продуктів”.

Ростислав Масло
Ростислав Масло

Безліч запитань, жваве обговорення, дискусія медиків щодо нових вау-продуктів говорила про зацікавленість інноваційними технологіями, що використовуються в банку - це і електронний документообіг, і контроль за використанням робочого часу тощо. Не меншу зацікавленість медики виявили і під час презентації державної програми “теплих кредитів” та програм ПриватБанку “Оплата частинами” та “Миттєва розстрочка”. ПриватБанк - лідер банківського ринку України. 17,5 млн карт видано клієнтам Банку, 3,5 тис. відділень та 20,5 тис. банкоматів та терміналів надають послуги по обслуговуванню клієнтів, частка вкладників ПриватБанку складає 49,3%, частка кредитів на товари - 50,4% (станом на 01.01.2017 р.). ПриватБанк - Банк для тих, хто любить Україну.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!