Діти у патріотичному таборі заряджались позитивом

14.07.17, 10:00

Днями для школярів, які відвідують патріотичний арт-табір при обласній бібліотеці для юнацтва, фахівці Служби порятунку м. Кропивницького провели навчально-розважальні змагання на тему: «Безпека життєдіяльності».

Діти, які в рамках програми табору знайомляться з історією та традиціями нашої країни через призму творчості, із задоволенням брали участь у рухливих конкурсах та прослухали корисну інформацію про правила безпеки в літній період. Так, школярі різного віку мали можливість перевірити свою вправність та спробувати одягнути бойовий одяг за найкоротший термін – як вони дізнались від рятувальників, для збору на виклик дається 45 секунд, за цей час боєць рятувальної служби повинен одягти бойовий одяг та зайняти визначене місце у пожежному автомобілі. Тож діти намагались бути максимально оперативними та правильно надягти костюм пожежного. Також корисним умінням є швидко одягати протигаз та знати, як ним користуватись при потребі.
Деякі діти вперше спробували одягти засіб захисту органів дихання, тому були дуже задоволені та вдячні за надану можливість. Поряд з тим, щоб відчути себе справжнім рятувальником, потрібно уміти влучно поцілити пожежним рукавом у визначену точку, яка є оптимальною для гасіння пожежі. Спробували виконати це завдання і учасники змагань, при чому деяким школярам вдалось якісно виконати таке непросте випробування. Усі діти отримали корисні знання, позитивні емоції, що було видно по радісним обличчям та захопливим вигукам, та запевнили рятувальників, що будуть дотримуватись правил безпеки у повсякденному житті.

Прес-служба У ДСНС в області



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!