Як швидко та просто зареєструвати авто – поради

24.07.17, 12:00

Сервісні центри МВС, що прийшли на заміну колишніх МРЕВ, вже рік проходять процес перетворення зі старої, незрозумілої та складної системи у сучасну, відкриту та клієнтоорієнтовану платформу державного сервісу. По всій країні відбувається відкриття нових сервісних центрів, які оснащені сучасними технологіями, новітніми інформаційними системами та працюють за принципом прозорого офісу.

Окрім оновлення центрів та впровадження стандартів надання послуг, одним із важливих кроків реформи було проведення Програми стажування. Мета проекту – пошук та підготовка кваліфікованих працівників для оновлення кадрового складу, орієнтованих на надання якісного державного сервісу.

Протягом року до сервісних центрів МВС надійшло понад 22 тисячі анкет на участь у Програмі стажування. Конкурс на одне вакантне місце стажера у деяких областях сягав 60 претендентів. Більше половини стажерів – працевлаштовані. Серед них 94% – молоді люди віком від 21 до 35 років, 96% з них не мають досвіду роботи в органах МВС, проте більшість попередньо працювала у сфері обслуговування.

Колишні стажери, а нині працівники фронт-офісів сервісних центрів МВС, не з чуток знають, з якими проблемами зіштовхуються клієнти, чого не знають, коли звертаються за послугою, та які помилки роблять. Для того, аби уникнути незручностей та швидко отримати послугу, прислухайтесь до простих та зрозумілих практичних порад з перших вуст. Інформований – значить захищений.

Перш ніж їхати до сервісного центру МВС або у разі бажання проконсультуватися, варто: • ознайомитися з послугами та переліком необхідних документів на сайті hsc.gov.ua; • отримати консультацію онлайн на Фейсбук-сторінці Головного сервісного центру МВС; • подзвонити за телефоном (044) 290 19 88 – тут можна отримати інформацію, поскаржитись або подякувати.

«Рішали» – це не швидко. При отриманні послуги адміністратори закликають не звертатися за сторонньою платною допомогою – вас можуть ошукати, окрім цього, це не швидко і, зазвичай, не якісно. Не витрачайте час дарма. Час очікування послуги у сервісних центрах МВС можна провести з користю, скориставшись зоною буккросингу, а якщо завітали з дитиною – погратися у дитячому куточку. Відеоінструкції щодо отримання послуги можна також переглянути на офіційному Youtube-каналі Головного сервісного центру МВС.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!