Українська Федерація Америки відкриває офіс у Києві

28.07.17, 16:00
Спікери - Тарас Левицький та Віта Атаманчук
Спікери - Тарас Левицький та Віта Атаманчук

Сьогодні до Кропивницького завітав віце-президент Української Федерації Америки (UFofA) Тарас Левицький. Його візит приурочено відкриттю Представництва Української Федерації Америки в Києві. Журналістам, які зібралися у Прес-клубі, пан Тарас розповів, що Українська Федерація Америки є благодійною, неприбутковою організацією, заснованою в 1991 році в США та зареєстрованою в Україні.

Відео з прес-конференції дивіться за посиланням

Пріоритетними напрямками діяльності УФА є захист українських інтересів на державному рівні у США, збереження української культурної та історичної спадщини, розвиток культурної українсько-американської співпраці, а також медична і психологічна допомога українським військовим та їх сім’ям.

Тарас Левицький - Доктор мистецтвознавства (PhD), хореограф, відповідальний функціонер української діаспори в США, художник, дизайнер, віце-президент Української Федерації Америки (UFofA), лауреат премії US – Ukrainian Foundation (2012 р.),художній керівник Ансамблю українського танцю "Волошки" (Пенсільванія, США).

Народився 19 травня 1964 року в Філадельфії (США). Закінчив Tyler Schoolof Art Temple University (Philadelphia,USA), L'Accademiadi Belle Artidi Roma (Roma, Italy). Співзасновник та креативний директор компанії графічного дизайну "Optik Nerv" (Філадельфія).

Як дизайнер одягу - співпрацював з Джорджіо Армані. З 1995 року по цей час – художній керівник Ансамблю українського танцю "Волошки" (штат Пенсільванія, США). З 2011 року - віце-президент американського благодійного фонду "Ukrainian Federationof America" (UFofA). Громадський діяч, благодійник, ідейний натхненник ряду спільних проектів української діаспори США та творчих колективів України, Тарас Левицький розповів журналістам чимало про роботу Української Федерації Америки та про відкриття їх офісу \ представництва у столиці.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!