Цінуймо Різноманітність: Міжрегіональна Школа почалася у Кропивницькому

25.08.17, 14:00

Чотири дні поспіль - 24-27 серпня, - у місті Кропивницький триває Міжрегіональна Школа «Цінуймо Різноманітність!», що проходить у рамках проекту «Радіо Марафон Розмаїття», який втілює громадська організація «Прес-клуб реформ» за підтримки Чорноморського Фонду Регіонального Співробітництва на кошти German Marshall Fund.

Участь у школі беруть понад два з половиною десятки лідерів із числа внутрішньо переміщених осіб із Житомирської, Херсонської та Кіровоградської областей. Під час Школи мова йде про налагодження мирного діалогу та адвокасі, про міжкультурну взаємодію та права людини, як важливу частина досягнення миру. Тренерами під час Школи є експертки Угорської Асоціації "Egyesek Youth Association" – Марія Калашник та Вікторія Йожа.

Проект «Радіо Марафон Розмаїття», присвячений недискримінації такої уразливої групи у сучасному українському суспільстві, як внутрішньо переміщені особи. Проект має на меті підняти національні та місцеві дискурси щодо запобігання конфліктам між вимушеними біженцями та приймаючою громадою.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!