​Кіровоградщина - cеред лідерів кредитування бізнесу

26.09.17, 14:00

Кіровоградська філія тримає лідерство серед українських філій ПриватБанку в кредитуванні бізнесу. Філія успішно кредитує реальними коштами як великий бізнес: корпорації, холдинги, акціонерні товариства, так і середній та малий: підприємства, компанії, фермерські господарства тощо. Як приклад, з початку нинішнього року регіональний малий та середній бізнес, лише за однією програмою КУБ - кредитування українського бізнесу, отримав більше 30 млн грн реальних коштів на становлення та розвиток.

“Приємно констатувати факт лідерства, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградської філії ПриватБанку. - Сьогодні ми направили всі сили, енергію на кредитування регіонального бізнесу. Оскільки наповнення бюджету, а відповідно і вирішення усіх питань соціально-економічного розвитку області, лежить у площині відродження бізнесу, то нашим пріоритетним завданням і є надання фінансової підтримки - реальних коштів”.

ПриватБанк пропонує корпоративному бізнесу різні форми кредитування: “КУБ”, “АгроКУБ”, “ЕкоКУБ”, овердрафт, кредитна лінія, кредитна лінія для сільгоспвиробників “Агросезон” (фінансування на придбання агрокомпонентів, пального, запчастин та інших витрат, необхідних для ведення сільськогосподарської діяльності), лізинг с/г техніки, обладнання, авто.

Лише синергія держави та бізнесу надасть поштовх для відродження економіки, дозволить вивести Україну із кризи і створити 1 млн нових робочих місць.

Як зазначають в банку, 500 тис. підприємців є клієнтами ПриватБанку. За даними дослідження компанії GfK 69,7% підприємців України обслуговуються у ПриватБанку.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!