Занизив вартість авто вдесятеро? Кримінальна справа!

12.10.17, 20:00

Лисичанська прокуратура Луганської області, за заявою юристів bihus.info, розпочала кримінальне провадження щодо депутата місцевої ради Дмитра Карауланова. Чиновнику інкримінують декларування завідомо недостовірних відомостей.

Як раніше з’ясували журналісти видання «Лисичанск как он есть», пан Карауланов у декларації за 2016 рік вказав придбання автомобіля TOYOTA CAMRY 2008 р.в. за ціною 45 000 грн, а його дружина начебто придбала автомобіль MAZDA 3, 2016 р.в. за ціною 300 000 грн. Журналісти проаналізували спеціалізовані торгові площадки автомобілів «AUTO RIO» та «RST», та встановили, що станом на 2017 рік, стартова ринкова ціна на автомобіль TOYOTA CAMRY, 2008 р.в. починається від 350 000 грн., а ціна на автомобіль MAZDA 03, 2016 р.в. стартує від 500 000 грн.

За подання недостовірних відомостей депутату Карауланову загрожує штраф до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадські роботи або навіть позбавлення волі на строк до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Підготовлено ГО “Інтерньюз-Україна” за матеріалами ГО «ТОМ14» в рамках проекту “Декларації”



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!