У змаганнях з перетягування канату рятувальники «витягнули» срібло

15.10.17, 16:00

Змагання із перетягування канату в рамках «Динаміади 2017» відбулися днями у Кропивницькому. Це неолімпійський вид спорту, який входить у програму комплексних змагань серед обласних осередків товариства «Динамо» України.

Участь у змаганнях взяли 5 команд – представники силових структур Кіровоградщини, серед них – спортсмени-рятувальники Управління ДСНС у Кіровоградській області. Перетягування канату – випробування сили, згуртованості та командного духу для спортсменів. Ці змагання завжди відбуваються видовищно та емоційно, оскільки кожна команда прагне здобути перемогу.

Слід зазначити, що наша команда на достойному рівні відстоює честь Служби порятунку та неодноразово завойовувала призові місця, змагаючись із серйозними суперниками. І ці змагання не стали винятком.

Команду Служби представили 8 спортсменів: Орлов Владислав, Кіяшко Максим, Вишницький Сергій, Поперечний Олександр, Білаш Іван, Груша Володимир, Маржан Максим, Толкач Станіслав та Москаленко Валерій. У запеклій боротьбі наші спортсмени вибороли друге місце.

- Ми щиро вітаємо нашу команду і бажаємо сили, звитяги та нових спортивних звершень!, - пише Прес-служба У ДСНС в області



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!