Більше сотні нових авто продали у вересні у Кропивницькому

20.10.17, 16:00

У вересні у Кропивницькому області продали 124 нових автомобілів, що на 16 машин більше ніж у серпні цього року. За інформацією сайту з продажу автомобілів RST.ua, сума покупок нових легкових машин у регіоні склала майже 4 млн доларів США, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання.

Найбільше куплених автомобілів – вартістю до 17 000 доларів США без врахування ціни додаткових опцій. Попри це, середня ціна авто в регіоні становить понад 30 тисяч доларів. По Україні найнижча середня ціна зафіксована у Сумах – 24 тисяч доларів, а найвища в Одесі – 33 тисяч.

Менше 40% куплених в Кропивницькому автомобілів обладнані дизельними двигунами, а майже кожен п’ятий автомобіль – позашляховик. Найпопулярнішою маркою в області стала Toyota. За нею - Ravon і Renault. Якщо розглядати по моделях, то однозначного лідера немає – ToyotaRAV4 і RavonR2, яких продали по 9 авто.

Для порівняння,у серпні у Кропивницькому продали 108 автомобілів. Сума покупок склала 3,2 млн доларів США, без врахування вартості додаткових опцій. Найпопулярнішою моделлю тоді стала Toyota RAV4. У регіоні продали 8 таких кросоверів. На другому місці – Kia Sportage. Трійку замкнуло GeelyEmgrand 7.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!