Роботодавці Новоукраїнщини планують збільшити зайнятість населення

21.10.17, 14:00

Новоукраїнським районним центром зайнятості, спільно з працедавцями - ФОП Осипян Р. О., ТОВ «Гліцин-Продакшн», ФОП Гальчук Г. І. та багатьма іншими, - було проведено інформаційний семінар для працедавців.

Відкрила захід директор районного центру зайнятості Тетяна Огородня, яка ознайомила присутніх із ситуацією на ринку праці міста та району і розповіла про те, що державна служба зайнятості запроваджує сучасні та ефективні форми роботи у напрямку надання соціальних послуг роботодавцям.

Володимир Бокало, начальник відділу взаємодії з роботодавцями районного центру зайнятості, продовжив виступ директора і розповів учасникам семінару, про надання роботодавцям компенсації витрат,у розмірі єдиного соціального внеску, у випадку створення нових робочих місць.

«У нашому регіоні є чимало позитивних прикладів розвитку виробництва та створення нових робочих місць для працевлаштування безробітних громадян. З початку року, за направленнями центру зайнятості, на новостворені робочі місця працевлаштовано10 громадян, з них 1 особа, яка потребує додаткових гарантій зайнятості», – зазначив В. Бокало.

Також на семінарі йшла мова про недопущення порушень трудового законодавства та легалізацію виплати заробітної плати. Усі учасники семінару брали активну участь в обговоренні порушених питань. Підсумовуючи, присутні висловили побажання й надалі тісно співпрацювати з службою зайнятості, щодо створення нових робочих місць для працевлаштування безробітних мешканців регіону.

В. Бокало, начальник відділувзаємодії з роботодавцямиНовоукраїнського районного центром зайнятості



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!