За покликом серця на захист України: атовці поповнюють лави збройних сил

24.10.17, 10:00

Окрему увагу служби зайнятості приділена працевлаштуванню демобілізованим учасника АТО. Це та категорія громадян, яка потребує особливої уваги з точки зору початку 2017 року за направленням Світловодського міськрайонного центру зайнятості 16 безробітних учасників АТО знайшли роботу, а двоє чоловіків долучилися до лав військовослужбовці (за контрактом).

Учасник АТО Микола В., житель Світловодського району, після демобілізації звернувся за допомогою у працевлаштуванні до Світловодського міськрайонногоцентру зайнятості. Фахівець відділу організації працевлаштування населення запропонувала атовцю узяти участь у семінарі з орієнтації на службу в Збройних силах України за участю представників військкомату. Відвідавши семінар, Микола виявив бажання піти на військову службу за контрактом та згодом уклав контракт зі Збройними силами України.

Його земляк, учасник АТО Юрій К., за професією водій автотранспортних засобів, також після демобілізації звернувся за допомогою у працевлаштуванні до міськрайонногоцентру зайнятості. Відвідавши семінарз орієнтації на службу в Збройних силах України за участю представників військкомату, колишній військовий пішов служити за контрактом в Збройних силах України.

Н. Котова, фахівець з аналізу ринку праці відділу інформаційних систем Світловодського міськрайонногоцентру зайнятості



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!