​"Антарес" привіз вісім перемог з Буковелі

05.11.17, 10:00

Кінець жовтня для вихованців Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості був багатий на перемоги. З 27 по 30 жовтня народний художній колектив студія вокального мистецтва «Антарес» (керівник – Олена Дороганич) та студія художнього слова «Юність» (керівник – Відмінник освіти України Валентина Політаєва) демонстрували свої таланти на 33-му Міжнародному фестивалі-конкурсі «Салют, Карпати-Буковель!», що відбувався на базі курорту «Буковель» у селі Поляниця Івано-Франківської області.

Журі фестивалю високо оцінило майстерність сольних виступів вихованок студіїї художнього слова «Юність» Марії Шадріної та Дар'ї Яцини, нагородивши їх обох дипломами за зайняте І місце у номінації «Читці».

У той же час студія вокального мистецтва «Антарес» заслужено здобула на цьому фестивалі аж три призові місця. А саме, дипломи за зайняте перше місце отримали вокальний ансамбль середньої групи і солістка молодшої групи Варвара Томаз, а дипломом за зайняте ІІ місце – солістка середньої групи Віола Вернигора.

Та на цьому перемоги народного художнього колективу студії вокального мистецтва «Антарес» не закінчилися. Юні вокалісти взяли участь і в V Міжнародному фестивалі «Буковельський зіркафест», який проходив у ті ж дні, що й попередній фестиваль-конкурс. Як результат – ще три феєричні перемоги. Так, ансабль середньої групи «Антаресу» здобув омріяний Гран-прі фестивалю, а його солісток Вікторію Карпенко (середня вікова категорія) і Варвару Томаз (молодша вікова категорія) почесне журі нагородило дипломами за зайняте І місце.

Після фестивалів діти насолоджуватися неповторними краєвидами Буковелі, який у жовтні прекрасний як ніколи. Вкриті густим туманом гірські вершини, неймовірні кольори листя дерев і чисте карпатське повітря – ця подорож подарувала вихованцям та педагогам обласного ЦДЮТ неймовірний заряд енергії та бадьорості, якого вистачить на весь зимовий період.

Галина Богомаз-Кулик, фахівець зі звязків з громадськістю Кіровоградського обласного ЦДЮТ



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!