​Чат-бота для заповнення декларацій запустив «Антикорупційний штаб»

10.11.17, 14:00

Електронний держслужбовець Тарас допомагатиме чиновникам уникнути помилок. Про це повідомляє прес-служба громадської організації. На фб-сторінці ГО Тарас обіцяє, що відтепер декларації заповнюватимуть без зайвих складнощів і стресів. Допомогли створити чат-бота платформа https://storytellingbot.com/ Андрія Хорсева, Opendatabot та Антикорупційна ініціатива ЄС.

«За рік загальна кількість декларацій, що потрапили у робочий моніторинг нашої організації, перевищила одну тисячу», – коментує ситуацію аналітик ГО «Антикорупційний штаб» Антон Марчук, – і дуже багато з них містять дрібні помилки, які формально є порушенням вимог до заповнення електронних декларацій, але імовірніше, що це банальна неуважність або нерозуміння закону».

Електронний держслужбовець Тарас
Електронний держслужбовець Тарас
Чат-бот допоможе уникнути таких прикрощів, тож зменшить кількість роботи і контролерам. Поки Держслужбовець Тарас дозволяє перевірити, чи належите ви до суб’єктів декларування, але вже найближчим часом до функцій буде додана покрокова інструкція із заповнення е-декларації, а також низка додаткових корисних порад. Зокрема, чат-бот надсилатиме повідомлення з нагадуваннями про терміни подачі декларацій, шляхи отримання і уточнення інформації, необхідної для заповнення документу.

Створено ГО «Інтерньюз-Україна» в рамках проекту «Декларації».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!