Нових авто на 4 мільйони доларів продали у жовтні на Кіровоградщині

21.11.17, 16:00

У жовтні у Кропивницькому та Кіровоградській області продали 138 нових автомобілів, що на 14 машин більше ніж у вересні цього року.

Загалом в Україні минулого місяця продали понад 7 тисяч нових автомобілів на суму 206 мільйонів доларів США, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання. За інформацією сайту з продажу автомобілів RST.ua, сума покупок нових легкових машин у Кропивницькому склала майже 4 мільйони доларів США без врахування вартості додаткового обладнання.

Найбільше куплених автомобілів – вартістю від 17 до 35 тисяч доларів США, якщо не враховувати ціни додаткових опцій. Доля автомобілів цього цінового діапазону склала 40%. Середня ціна авто в регіоні становить понад 29 тисяч доларів.

Найпопулярнішою маркою в області стала Toyota. За нею Volkswagen і Renault. Якщо розглядати по моделях, то безумовного лідера немає – Toyota Camry, Volkswagen Golf і Ravon R2, яких продали по 7 авто.

Для порівняння, У вересні у Кропивницькому області продали 124 нових автомобілів на суму 4 мільйони доларів. У серпні продали 108 автомобілів. Тоді сума покупок склала 3 мільйони доларів США.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!