Перша преміальна карта World Black Edition знайшла свого власника на Кіровоградщині

23.11.17, 14:00

Першу нову картку компанії Mastercard і ПриватБанку World Black Edition Mastercard®, що пропонує низку спеціальних привілеїв і можливостей з урахуванням усіх потреб тих, хто часто подорожує, отримала власниця туристичної компанії “Хclusive Travel” Юлія Колеснікова.

“Карта круть! Приємно, що саме я стала її першою власницею на Кіровоградщині, - розповідає пані Юлія. - Лишень отримала і зразу ж її і випробувала у роботі, так би мовити. Наступного дня вилетіла за кордон, у призову поїздку як кращий продавець туроператора. Звичайно не втрималась та перевірила, чи насправді можна скористатись послугою з пришвидшеного проходження контролю й митних формальностей у міжнародному аеропорту Бориспіль – Fast Line. Весь процес від реєстрації до проходження митного контролю зайняв 3 хвилини! Не втрималася і заглянула до зали для зовнішніх рейсів Mastercard Business Lounge у Борисполі. Випробувала на міцність і нерви суперменів цілодобової підтримки. Круто! Респект ПриватБанку та Mastercard”.

Український туризм значно розширив свої можливості з введенням безвізу. З упевненістю можна про збільшення кількості міжнародних подорожей, відряджень. Аби подорожі викликали лише позитивні емоції ПриватБанк запропонував картку з ексклюзивними перевагами – цілодобову підтримку команди віддалених асистентів спеціального сервісу Travel Concierge. Спеціалісти цього сервісу створять особливий рівень турботи й комфорту під час будь-якого етапу подорожі: від вибору туру і бронювання готелів чи купівлі квитків до замовлення персонального трансферу, оренди авто тощо. Служба віддалених помічників зможе також надавати консультації в нестандартних ситуаціях під час подорожі – у будь-який момент і в будь-якій точці планети.

“ПриватБанк став першим українським банком, що випустив картку, орієнтовану на створення особливих комфортних умов з особливими привілеями під час подорожей, - розповідає Оксана Пасічніченко заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку, - від безкоштовного входу до бізнес-лаунжів Mastercard до цілодобового туристичного консьєрж-сервісу. Тут і доступ до преміальних сервісів від компанії Mastercard - безкоштовно перебувати у двох залах для внутрішніх та зовнішніх рейсів Mastercard Business Lounge у Борисполі та в аеропортах Тбілісі, Батумі, Кишинева, Будапешта, Бухареста, Праги та Відня. Як додаткову опцію ми пропонуємо доступ до 888 лаунжів аеропортів світу з Lounge Key. І що не менш важливо - можливість безкоштовно скористатися послугою з пришвидшеного проходження контролю й митних формальностей у міжнародному аеропорту Бориспіль – Fast Line”.

З цією карткою клієнти ПриватБанку отримують послуги цілодобового персонального банкінгу, консультацій з купівель в Інтернеті, медичного страхування під час перебування за кордоном за особливими умовами. Серед додаткових привілеїв для власників картки – сервіс Security: цілодобова правова підтримка, оренда сейфових скриньок у більше ніж 230 депозитаріях по всій країні та кімнат переговорів у понад 120 VIP-центрах у містах України, а також доступ до Дисконтного клубу ПриватБанку. Власники World Black Edition Mastercard® також стають учасниками програми винагород Mastercard Rewards®: за кожну купівлю карткою автоматично нараховуються бали, що можна обміняти на винагороду – різноманітні товари та послуги, зокрема техніку, посуд, спортивні та дитячі товари, сертифікати тощо.

Оформити картку World Black Edition Mastercard уже можна в будь-якому VIP-центрі ПриватБанку в Україні. Mastercard (NYSE: MA), Mastercard.com – міжнародна компанія, що спеціалізується на платіжних рішеннях і технологіях. Компанія керує найшвидшою у світі платіжною мережею, що об'єднує споживачів, фінансові установи, торговельні підприємства, державні організації та представників приватного сектора в понад 210 країнах. Продукти та рішення Mastercard роблять щоденну комерційну діяльність, таку, як купівлі, подорожі, ведення бізнесу та керування фінансами, більш простою, безпечною й ефективною для кожного. Слідкуйте за нами в соціальній мережі Твіттер @MastercardNews, беріть участь в обговореннях на Cashless Pioneers Blog та на свіжі новини на Engagement Bureau.

ПриватБанк є лідером банківського ринку країнию За даними дослідження GFK Ukraine, у 2016 році з банком співпрацювали 51% українців – фізичних осіб; 43,3% користувачів банківських послуг (фізичних осіб) вважають ПриватБанк основним банком. ПриватБанк є одним з найбільш інноваційних банків країни та світу.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!